Brouwerij de Wijck

In korte lijnen

De gegevens betreffende crowdfunding volgen op zeer korte termijn

Ben Appelman is in 2012 begonnen met bier brouwen en bedacht de naam Divinus Bieren en bedacht na een studie een aantal recepten en ging deze brouwen. het resultaat waren de Divinus Blonde, Divinus Dubbel, Divinus Tripel en Divinus Immortal.

Na regelmatig brouwen en vebeteren zijn het mooie bieren van een goede kwaliteit geworden. Intussen zijn er meer soorten bedacht en ontwikkeld, het assortiment bestaat nu uit 4 vaste bieren en 4 seisoenbieren, elk seisoen iets anders.

In 2016 is er met het aanvragen van diverse vergunningen gebonnen om meer bier thuis te mogen brouwen, maart 2017 waren alle papieren binnen en is Brouwerij de Wijck een feit. Brouwerij de Wijck brouwd de bieren nu alleen in Purmerend.

In 2019 is er een mooi bedrijfspand gevonden in Beverwijk waar Brouwerij de Wijck in juni 2019 de productie wil gaan hervatten, alle vergunningen en ontheffingen zijn inmiddels aangevraagd.

Om een brouwerij voor kwaliteits bieren op te staren is er geld nodig, veel geld!! Om dit geld bij elkaar te krijgen willen wij niet naar een bank toe stappen maar willen wij mee gaan doen aan een Crowdfunding platform, op deze manier kunnen biergenieters mee participeren in de brouwerij. Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar.

Over Crowdfunding

Wat zijn de plannen
  • Wat zijn exact de plannen van Brouwerij de Wijck

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

  • Wat krijgt u terug van uw investering

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

  • Waarom mee doen met Crowdfunding, wat zij de voor en nadelen.

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

Email

info@brouwerijdewijck.nl

Reserveren

+31 0649327685

Locatie

Beverwijk Nederland