Brouwerij de Wijck

In korte lijnen

Het was in de zomer van 2011 toen Ben Appelman het idee kreeg om zelf bier te gaan brouwen en hij bedacht de naam Brouwerij de Wijck en begon zelf recepten te bedenken en door het telkens uit te proberen en te schaven aan de recepten heeft hij een paar mooie vaste bieren in het assortiment.

Deze bieren maakt hij onder de merknaam Divinus Bieren Wat in het Latijn "Goddelijk" betekend, dit komt voort uit een reactie van een lid van het proefpanel, sinds kort is ook het merk de Wijck Bieren erbij gekomen.

Inmiddels is Brouwerij de Wijck geen thuis brouwerij meer maar is uitgegroeid tot een 3 mans brouwerij welke een keurig bedrijfspand heeft betrokken in Beverwijk, Raymond Schut, Ritchie Schut en Ben Appelman vormen het brouwers trio van Brouwerij de Wijck en brouwen de mooiste bieren die binnenkort overal in Noord - Holland en daarbuiten te verkrijgen zijn.

Om een brouwerij voor kwaliteits bieren op te staren is er geld nodig, veel geld!! Om dit geld bij elkaar te krijgen willen wij niet naar een bank toe stappen maar willen wij mee gaan doen aan een Crowdfunding platform, op deze manier kunnen biergenieters mee participeren in de brouwerij. Lees meer op de pagina Crowdfunding Brouwerij de Wijck.

Over Crowdfunding

Wat zijn de plannen
  • Wat zijn exact de plannen van Brouwerij de Wijck

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

  • Wat krijgt u terug van uw investering

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

  • Waarom mee doen met Crowdfunding, wat zij de voor en nadelen.

    Ben Appelman - Oprichter Brouwerij de Wijck

Onze Brouwers

Dit is ons team

Ben Appelman

Brouwer

Brouwer van Brouwerij de wijck met meer dan 200 brouwsels op zijn naam.

Raymond Schut

Brouwer

Brouwer van Brouwerij de Wijck met meer dan 150 brouwsels op zijn naam.

Ritchie Schut

Brouwer

Brouwer van Brouwerij de wijck met meer dan 150 brouwsels op zijn naam.

Email

info@brouwerijdewijck.nl

Reserveren

+31 0649327685

Locatie

Beverwijk Nederland